Hoe ziet jouw pensioen eruit?

Hoe ziet jouw pensioen eruit?

En nee, dan heb ik het even niet over het pensioeninkomen! Maar echt, hoe zie jij jouw pensioen voor je? Denk aan wat je gaat doen en met wie? Wat je gaat eten? Waarin je gaat rijden? Waar je naartoe rijdt? Lukt dat niet, staar dan eens naar een witte muur en laat je gedachten de vrije loop. Neem daar even de tijd voor en schrijf het daarna op.

Dit zijn flink wat vragen, maar zie jij nou je gepensioneerde leventje voor je?

Als het antwoord ja is, dan is mijn vervolgvraag: “wanneer ga je met pensioen?”. Nu heb jij jouw eerste stap gezet om simpelweg over jouw pensioen te kunnen praten, want je weet wat je gaat doen en wanneer.

Wil jij stap 2 gaan zetten, namelijk de tijdsduur van jouw pensioenopbouw?

Dan kan ik je aanraden om onderstaand filmpje te bekijken. Dat maak alles meer beeldend.

Probeer het nu eens voor jezelf! Hoe ziet het er bij jou dan uit?

De rode draad in dit verhaal is dat jij je pensioen voor gaat stellen. Uit onderzoek is namelijk gebleken, dat mensen dat niet zomaar kunnen. Dat maakt dat mensen hun pensioenopbouw steeds uitstellen, omdat er genoeg tijd is, maar tijd vliegt voorbij… toch?!

Fijne gedachten dat jij nu geen reden meer ziet om de pensioenopbouw uit te stellen.

En als je daar hulp bij nodig hebt? Iemand erbij wil hebben die buiten het gezin staat en met jullie meedenkt? Maak dan gebruik van een vrijblijvende kennismaking: persoonlijk of virtueel/telefonisch.

Heb je andere onderwerpen/vragen die je graag in een blog wil teruglezen, dan houden wij ons aanbevolen. Laat hier info@taartbynihal.nl jouw leesonderwerp weten!