• Wie zijn wij

Mijn naam is Nihal Vogels. Ik volgde de opleiding MER bank- en verzekeringswezen en na de afronding hiervan startte ik mijn carrière bij een Amerikaanse beleggingsmaatschappij. Ik belegde voor pensioenfondsen en Arabische investeerders, maar al snel merkte ik dat ik het persoonlijke contact met mensen miste. Via een omweg zette ik mijn carrière voort binnen de financiële dienstverlening. Ik begon als cliëntenadviseur waarbij ik spaar- en betaalrekeningen opende en groeide in acht jaar uit tot bankier. In mijn loopbaan maakte ik kennis met alle geledingen binnen het bankwezen.

Mijn langgekoesterde droom is nu werkelijkheid
In 2017 verliet ik de bancaire sector. Vanuit mijn ambitie om financieel advies voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken, startte ik mijn eigen bedrijf TAART by Nihal als financieel planner. De stap naar ondernemerschap is sinds het overlijden van mijn vader een langgekoesterde droom geweest. Mijn vader is in 2003 na een kort ziektebed overleden. Wat komt er dan veel op je af, los van de emoties. Op 21-jarige leeftijd begreep ik dat financieel advies niet begint met de verzekeringspremie die je moet betalen, maar met welk doel je de verzekeringspremie wenst te betalen.

allround financieel adviseur

Team

TAART by Nihal werkt samen met verschillende stakeholders uit haar netwerk zoals financieel planners, verzekeraars, notarissen, detacheerders, (erfrecht-) advocaten, echtscheidingsadviseurs, accountants en makelaars.

Binnen het team van  TAART by Nihal maken we gebruik van ondernemende partners, waaronder:

  • Virtueel assistent Sanne Koks van het bedrijf 2TeamUp
  • Online specialist Layla van Daalen van Jouw Impact Online
  • Echtscheidingsspecialist Nancy Jansen van BeterZo

In de communicatie kan het zijn dat jij met één van de teamleden te maken krijgt.

© Copyright - TAART by Nihal · Alle rechten voorbehouden
x

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

[mc4wp_form id="588"]
× Stel ons je vraag via Whatsapp.