Heb jij de balans al opgemaakt?

Het vakantieseizoen is begonnen, maar met de uitbraak van Covid-19 voelt het wat onwennig. Kun je je favoriete vakantiebestemmingen bezoeken? Wat te doen als je in Nederland wil blijven? Stel dat het allemaal meevalt en je spijt krijgt? Allemaal vragen die je doen twijfelen over je uiteindelijke keuze.

Wat je ook gaat doen, je kunt eindelijk de rust pakken om de balans op te maken. We zijn immers een halfjaar verder. Hoe staat jouw financiële plaatje ervoor?

Goed financieel advies gaat over meer dan alleen geld!

Wat een algemene titel denk je waarschijnlijk. Ik doe meteen de aanname dat je financieel advies nodig hebt bij de volgende zaken……

Waarom laat jij geld liggen?

Gisteren mocht ik een kennismakingsgesprek bij nieuwe klanten voeren. Een ontzettend leuk gezin. Ze hadden zich ook goed voorbereid op ons gesprek, door een aantal vragen op papier te zetten. Als Financieel Planner juich ik dat alleen maar toe, want praten over je financiën is meestal niet makkelijk. Je wil immers niet graag horen dat je financiële zaken niet helemaal op orde zijn, omdat je dat stiekem best wel weet.

Basisinkomen, klinkt als gratis geld!

Als ik aan basisinkomen denk, denk ik vooral aan het “hoe” in plaats van het “waarom”. Hoe ga je het als overheid financieren? Een logische vraag voor een financiële professional. Mensen zoals ik willen vaak de regeling achter de regeling weten…

Zet vandaag de stap naar ondernemerschap

Het aantal ondernemers in ons land blijft toenemen. Mede dankzij de steun van De Belastingdienst blijft het aantrekken om voor jezelf te beginnen. Beluister hier de radio uitzending waarin ik tips en tricks deel over het ondernemerschap.

Basisinkomen: hoe in plaats van waarom?

In de politiek is het basisinkomen een heet hangijzer. Het lukt tot nu toe niet het in te voeren. Hoe kan dat? Welke voorbeelden zijn er al en hoe succesvol waren die? Nihal vertelt hier in deze uitzending meer over, luister hier het fragment.

Je zaak op orde!

Wat voelt het heerlijk om het gebouw van de Kamer van Koophandel uit te lopen. Je hebt een foto van de ondertekening van alle stukken in je telefoon staan en je denkt nu aan de titel op jouw…

Loonheffing

Voor 1 mei moet je aangifte voor de inkomstenbelasting binnen zijn. Beluister hier de radio uitzending waarin ik toelicht waar je op moet letten bij de loonheffing.