Financieel je zaak op orde

Een goede financiële basis voor jou als startend ondernemer!

Soms heb je een financiële  vraag waar je met een expert over wil sparren. Niet meteen een traject afnemen maar toetsen of je op de juiste weg bent. Ideaal voor zelfstandigen met en zonder personeel.

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je bij de start van je bedrijf alles goed geregeld hebben. Denk hierbij ook aan je pensioen, de risico’s die je als ondernemer (-ster) kunt lopen nu je geen werknemer meer bent. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor!

Tijdens onze training nemen we je bij de hand en doorlopen we al die financiële zaken die geregeld moeten worden. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent!

De training vindt in één ochtend plaats. Waarbij we je concrete tips & tricks geven om de financiën van jouw onderneming een goede basis te geven.

financiële planning personeel

De volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Welke verzekeringen zijn nou echt noodzakelijk?
  • Hoe doe je jouw BTW aangifte?
  • Wat moet je minimaal voor de Belastingdienst aan administratie bijhouden?
  • Welke aftrekposten gelden voor jouw onderneming?
  • Hoe zit het met je pensioenopbouw?
  • Hoe zorg je niet alleen voor je business, maar vooral ook voor jezelf?

Door de opzet van de training kom je in contact met een groep startende ondernemers, goed voor je netwerk! Aan het einde van de ochtend hebben we samen een goede financiële planning neergezet die je direct als basis voor jouw onderneming kunt gebruiken.

Wil jij ook een goede financiële start voor je eigen onderneming maar kun je hier nog wel wat hulp bij gebruiken? Ben jij een IB-ondernemer (eenmanszaak of VOF)? Meld je dan nu hieronder aan.

Jouw investering is € 99,- excl. BTW.

Locatie:
Gebouw 88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

Datum:
Dinsdag 20 juli (fysiek) en Dinsdag 27 juli (online)

Programma:
09:00 uur Aanvang training
12:30 uur Verwachte eindtijd

Deze workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 8 deelnemers. Je ontvangt naast de sheets, ook een waardevolle werkboek met opdrachten en achtergrond informatie. Hier kun je na de training altijd op terugpakken.

Meld je hieronder aan!

3 + 4 = ?