‘Help, ik wil een huis kopen, maar de papierwinkel geeft stress….’

Stel je eens voor dat je eindelijk de stap hebt gezet, om een woning te kopen. Het is een spannende stap en daarbij ben je niet over één nacht ijs gegaan. Ineens ben je aan het onderhandelen over de prijs of je bedenkt aanpassingen aan het huis die voor jou nog praktischer zijn en daarbij rijst de vraag of je jezelf echt wel ziet wonen in het huis voor een langere tijd. En zo zijn er nog veel meer vragen die handig zijn om de aankoop van een huis te bedenken! Last but not least is er ook nog een ingewikkelde koopovereenkomst en allerlei vragen bij het vinden van een passende hypotheek.

Heb je hiervoor goede antwoorden gevonden en heb je het besluit genomen een woning te kopen? Dan is het tijd voor een feestelijk moment met taart! Echter bij de eerste hap valt jouw oog op de koopovereenkomst waarin staat dat je drie dagen bedenktijd hebt. Binnen die drie dagen mag je de koopovereenkomst kosteloos en zonder reden beëindigen. De volgende vraag dient zich aan: ‘Ga jij gebruik maken van de bedenktijd?’

Soms is het handig dat je in de aankoopperiode bij iemand te rade kunt gaan. Iemand die geen voordeel heeft bij de woning(ver-)koop of hypotheekaanvraag. Je zoekt iemand die jou in eenvoudige taal weet uit te leggen of je de koopovereenkomst kunt ondertekenen. Een persoon die jouw hypotheekaanvraag vooraf met je voorbereid, zodat je zelfverzekerd bij de hypotheekadviseur aan tafel zit. Iemand die het gehele proces kan begeleiden tot het moment van ondertekenen bij de notaris. Zoek dan niet verder, want ik heb de perfecte oplossing: Een second opinion!  

De expertise van TAART by Nihal is de koopovereenkomst met je door te nemen binnen de wettelijke bedenktijd. Daarbij bekijk ik meteen of de hypotheekaanvraag een kans van slagen heeft. Ik luister goed naar je vragen en je twijfels omtrent de financiering van je huis. Het is mijn vak om moeilijke teksten begrijpelijk te maken. Op die manier kun je met vertrouwen de woningaankoop en hypotheekaanvraag afronden. Een bijzonder financiële meevaller is dat de advieskosten via TAART by Nihal fiscaal aftrekbaar zijn!

Zou je ook zo’n advies wensen? Neem dan contact op via info@taartbynihal.nl of bel 048 521 10 38. Plan meteen een telefonisch afspraak via deze link.

Het is mijn expertise dat jij jouw woningaankoop met taart kunt vieren! Vraag je je af hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan op mijn linkedin pagina, bij aanbevelingen. Denk je dat iemand anders deze financiële ondersteuning op prijs stelt, stuur hem/haar dit bericht door.