John Zoontjens

“Wat een verademing om iemand te vinden die oprecht geintereseerd is het welzijn van jou en je gezin en niet uit is op eigen gewin!
Mensen als Nihal zie je zelden in de financiele wereld. Vriendelijk, open, empatisch, duidelijk en erg profecioneel.
Het aan elkaar knopen van alle finaniele en menselijk aspecten tot een overzichtelijk plaatje nu en in de toekomst is een openbaring en geeft veel rust.”

John Zoontjens
Siemon van Opstal

“We hebben gebruik gemaakt van de expertise van Taart bij Nihal. We zijn erg goed en professioneel geholpen. Onze wensen werden allemaal meegenomen in het uiteindelijke advies wat ons het overzicht gaf wat we zelf nooit hadden kunnen creëren. Kortom, ik raad iedereen aan om gebruik te maken van deze financieel adviseur.”

Siemon van Opstal
Pascal van Buuren

“Vanochtend een workshop gevolgd bij Nihal. Nihal heeft liefde voor haar vak en dat is zeker terug te zien in haar werk en in alles wat ze doet. Ik heb de eer gehad haar te mogen ontmoeten bij BNI Goirle. Met haar open blik geeft ze een kijkje in de “does en don’ts” bij je ondernemerschap. Dat geldt voor startende én ‘ervaren’ ondernemers.No-nonsense, open en met kennis van zaken gaat Nihal de uitdaging aan. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen en niet bang is om de confrontatie aan te gaan. Wil je verder komen als ondernemer maar ook werken aan je “mindset” ? Kom naar Nihal, zij kan je echt verder helpen! Je zult er zeker geen spijt van krijgen…”

Pascal van Buuren
Patti Huijben

“Hele fijne persoonlijke en professionele begeleiding bij alle financiële vragen. Zelfs buiten kantoortijden. Dankjewel Nihal!”

Patti Huijben
Lonneke van Dura

“Ik durfde het eerst niet aan was zo zenuwachtig toen ze bij mij kwam. Maar al bij het 1e gesprek had ik het gevoel of dat we elkaar al jaren kende ze heeft nu voor mij alles op een rijtje gezet waar ik super blij mee ben. Dus ook ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en hulp gezocht ben blij dat er zulke mensen zijn om je te helpen. Dus ik beveel TAART by Nihal zeker aan”

Lonneke van Dura
Wilma Mutsaards

“Nihal heeft met haar kennis orde geschept in mijn oerwoud van financiële kwesties. Op een zeer prettige, persoonlijke manier.”

Wilma Mutsaards
Robbert Rijnen

“Ik heb een super gesprek gehad met Nihal mbt. Pensioen opbouw, hypotheek en hoe ik mijn hypotheek het gunstigst af kan lossen. Ik werk voor mezelf waardoor ik nadenk hoe ik financieel mijn toekomst het best kan regelen. Hier liep ik tegen verschillende dingen aan waarbij Nihal mij erg goed heeft geholpen. Heel fijn is dat, hoe ingewikkeld het ook is, Nihal het heel duidelijk aan mij heeft uitgelegd tijdens het gesprek en middels een uitgebreid adviesbrief.”

Robbert Rijnen
Hanneke van Drunen

“Wij zijn erg dankbaar voor de diensten van Nihal, van Taart bij Nihal, bij het uitzoeken van de hypotheek die het beste bij ons past. Door de juiste vragen te stellen wist Nihal er achter te komen wat onze financiële wensen zijn en heeft ze ons na laten denken over zaken waar we lang niet altijd bij stilgestaan hebben. Inmiddels wonen wij in ons nieuwe huis en kunnen we zonder kopzorgen genieten van ons gezinnetje. Als wij deze stap in de toekomst nog eens gaan maken, zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van Taart bij Nihal. Want niets smaakt zo lekker dan een leven zonder financiële zorgen.  ”

Hanneke van Drunen
Barbara van Riel

“Je komt zelden iemand tegen die zo’n fijne manier heeft van adviseren, altijd adequaat reageert, voor je gevoel 24 uur per dag beschikbaar is en waar tegelijkertijd de passie vanaf spat. In de periode vóór het kopen van mijn nieuwe huis heb ik uitvoerig contact gehad met Nihal, waarbij zij mij als particulier op financieel gebied heeft geadviseerd. Zij wist mij meteen gerust te stellen door mijn persoonlijke wensen te allen tijde voorop te stellen – haar enthousiasme en liefde voor het vak is onontkoombaar. Haar expertise in combinatie met haar betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat ik nu in mijn droomhuis woon en al mijn zorgen zijn weggenomen. Ik weet zeker dat ik in de toekomst altijd terecht kan bij Nihal!”

Barbara van Riel
Forini van den Berge

“Nihal is een adviseur met een persoonlijke touch. Zij geeft deskundig advies waarbij zij jouw persoonlijke behoefte centraal stelt. Een mooie kwaliteit van haar is dat zij jouw vraagstuk in een breder perspectief plaatst en jou daarmee voorziet van een (totaal)advies, niet alleen op het financiële vlak, maar ook op het menselijke vlak. Ik beveel haar jou van harte aan!”

Forini van den BergeFinancieringsspecialist - Rabobank Tilburg en omstreken
Edwin Bockting

“Nihal is a private banker who delivers as promised. She is flexible in her approach and thinks actively with the client to get the client served in the best way. She is a pleasant and open person.”

Edwin BocktingControleur rapportage - PACCAR Financial Europe
Eline van Raak

“Tijdens de aankoop van onze woning heeft Nihal ons geholpen bij de financiering. Ze is een gedreven financieel adviseur die goed op de hoogte is van alle wet- en regelgeving. Tijdens het traject heeft ze onze financiële situatie en plannen voor de toekomst goed in kaart gebracht, de scenario’s duidelijk uitgelegd en vervolgens een gedegen advies gegeven. Nihal neemt echt de tijd om een persoonlijk advies uit te brengen. Tevens hebben we door haar grote netwerk en daadkrachtige optreden in een record tempo kunnen passeren bij de notaris. Al met al is Nihal dus een zeer betrouwbare adviseur met veel verstand van zaken.”

Eline van Raak
Anne-marie Lathouwers

“Ik heb Nihal Vogels-Mansur leren kennen bij de Rabobank in de periode dat zij werkte als financieel adviseur particulieren. Zij heeft mij in die tijd heel goed geholpen met mijn financiële zaken. Zij is deskundig maar heeft naar de klanten toe een heel persoonlijke benadering. Zij weet in de gesprekken, die toch zakelijk zijn, op een bijzondere manier het persoonlijke aspect naar voren te brengen waarbij zij dicht bij zichzelf blijft en zich daardoor kan openstellen voor anderen.”

Anne-marie Lathouwers
Annemarie Enting

“Taart heeft mij enorm geholpen mijn toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Door haar heldere en overzichtelijke analyse van mij financiële situatie, heeft Nihal mij een duidelijk en praktisch overzicht gegeven van mijn (toekomstige) financiële situatie … ik heb de touwtjes weer in handen en dat voelt goed!”

Annemarie Enting