Nalatenschapsadvisering

U wilt uw nabestaanden toch niet belasten met zaken die u vooraf kunt regelen? Een nalatenschapsplanning biedt uitkomst. Door dit te doen, voorkomt u dat uw erfenis kan leiden tot onenigheid, ruzie of een heus familieconflict. TAART by Nihal treedt op als nalatenschapsadviseur en brengt samen met u uw wensen in kaart. Bij de voorbereiding van uw erfenis krijgt u deskundig advies over uw nalatenschap en algemene informatie over diverse praktische zaken die hierbij om de hoek komen kijken.

Advies bij uw nalatenschapsplanning nodig?
We bekijken wat zowel fiscaal als juridisch het voordeligst is voor uw nabestaanden. Bij uw nalatenschap komen er een heleboel vragen op u af. Wilt u uw geld en uw bezittingen aan familieleden nalaten? Aan iemand buiten de familiekring? Aan een goed doel schenken? Of een combinatie hiervan? Vragen waar alleen ú het antwoord op weet. Zorg er daarom voor dat u voor uw overlijden uw zaken goed op orde heeft, zodat uw laatste wensen ook daadwerkelijk uitkomen.

Een zorg minder in moeilijke tijden
Schakel TAART by Nihal in als nalatenschapsadviseur, zodat vragen als ‘Kan ik als partner wel in het huis blijven wonen?’, ‘Is er een testament opgesteld?’ en ‘Wie maken aanspraak op de inboedel?’ geen rol spelen na uw overlijden. Het niet op orde hebben van uw nalatenschapsplanning zorgt voor onrust en daar wilt u uw nabestaanden niet mee opzadelen in moeilijke tijden. Zij hebben al genoeg aan hun hoofd. Door een beroep te doen op onze kennis en kunde staat alles kraakhelder op papier waardoor uw nalatenschap naar uw wensen wordt verdeeld. We bereiden samen uw testament voor en bekijken of de huwelijkse voorwaarden tussen u en uw partner aangepast dienen te worden om vervelende situaties te voorkomen, zoals het moeten verkopen van de gezamenlijke woning bij overlijden. TAART by Nihal werkt samen met een gerenommeerd notariskantoor en biedt de mogelijkheid om als gesprekspartner samen met u aan tafel te zitten.