Financiële planning

Het doel van een financiële analyse is om inzicht te krijgen in uw financiën, te zorgen voor een stabiele inkomenssituatie en uw vermogen te laten groeien. U kunt hiervoor een beroep doen op TAART by Nihal als deskundige en objectieve financiële planner.

Hoe staat u er momenteel financieel voor?
Met een gedegen financiële planning kunt u uw financiële toekomst zo inrichten dat u nu én straks kunt doen wat u belangrijk vindt. Op basis van uw gegevens, vragen en wensen voeren wij een financiële analyse voor u uit. We kijken hierbij naar uw huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven, uw vermogen en de opbouw hiervan, uw schulden en alle financiële maatregelen die u tot nu toe heeft getroffen. Daarnaast analyseren we uw persoonlijke situatie, zoals de samenstelling van uw gezin en de levensfase waarin u zich momenteel bevindt.

Maar wat nou als…
Vervolgens brengen we uw financiële risico’s in kaart. We bekijken wat de gevolgen op uw inkomen zijn als uw arbeidsongeschikt wordt, als u werkloos raakt of als uw partner overlijdt. Daarmee kunnen we achterhalen of een bezit zoals een eigen woning betaalbaar blijft en of er voldoende eigen geld aanwezig is om dit betaalbaar te houden. Stuk voor stuk zaken waar u wellicht niet elke dag bij stilstaat, maar die zo belangrijk zijn en waarin ik u maar al te graag adviseer.

Heeft u dromen, wensen, doelen?
Daarna brengen we uw wensen op de korte en lange termijn in kaart. U kunt hierbij denken aan de aanschaf van een nieuwe auto, een mooie (wereld)reis, de aankoop van een huis, het laten bouwen van een huis, het krijgen van kinderen en vervroegd stoppen met werken.

Steek uw kop niet in het zand
Op een heldere wijze brengen wij al uw gegevens en wensen in kaart en de daaruit voortvloeiende gevolgen hiervan in beeld. Met een goed doortimmerd financieel plan komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem daarom een financiële planner in de arm die middels een financiële analyse loepzuiver uw situatie in kaart brengt, advies geeft en een plan opstelt voor de lange termijn om een financieel optimale situatie te bewerkstelligen én te behouden.