Doe jij mee aan de No Spend Challenge?

Ik hoor je al denken, weer een Amerikaanse actie die de Nederlandse landsgrenzen betreedt. Alleen dit keer is het niet commercieel bedoeld, maar juist als een stukje bewustwording voor jouw financiën. Laten we eerlijk zijn, het is een raar jaar geweest en financiële zekerheid is niet altijd vanzelfsprekend.

Wat heeft COVID-19 voor impact op de langere termijn op jouw portemonnee? Het is prettig om je financiële zaken al op orde te hebben gesteld.

Dus… laten we wat zaken op orde gaan stellen. Wat geven we nu uit en waar willen we minderen. Natuurlijk weten we het vaak wel, maar het zit ‘m in het woordje doen. Schrijf je hieronder in om een hele maand lang, 30 dagen om precies te zijn, iedere ochtend een mail met tips en tricks te ontvangen! Ook vind ik het belangrijk dat jij je dromen waar kunt maken. Met de No Spend Challenge neem je de eerste stappen om je droom om te zetten in een doel en deze te verwezenlijken! En mocht je twijfelen… lees dan hier wat anderen ervan vonden.

Zet nu hieronder deze stap en denk aan jouw toekomst!

Meld je aan: [paytium name=”No Spend Challenge” description=”No Spend Challenge” amount=”36,30″ tax=”21″] [paytium_field type=”firstname” label=”Voornaam” required=”true” /] [paytium_field type=”lastname” label=”Achternaam” required=”true” /] [paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” newsletter=”mailchimp” newsletter_hide_checkbox=”true” newsletter_after=”true” newsletter_list=”97283ee863″ /] No Spend Challenge – 30 dagen Totaal excl. BTW: € 30,-[paytium_button label=”Ja, ik doe mee!” style=”background-color: #FEBD11″ /] [paytium_redirect status=”failed” page_id=”https://taartbynihal.nl/betaling-niet-gelukt/”] [paytium_redirect status=”expired” url=”https://taartbynihal.nl/betaling-niet-gelukt/”] [paytium_redirect status=”paid” page_id=”https://taartbynihal.nl/bevestiging/”] [/paytium]

Wat bestel je dan?

  • 30 dagen lang, iedere dag, een mail met financiële en fiscale tips!
  • Dit is omgerekend nog geen euro per tip!
  • Een kasboek als Excel bestand
  • Tips om schulden te verlagen
  • Tips om vermogen op te bouwen
  • Tips om te besparen in de huishoudelijke uitgaven