Je zaak op orde!

Soms heb je een financiële of een strategische vraag waar je met een expert over wil sparren. Niet meteen een traject afnemen maar toetsen of je op de juiste weg bent. Ideaal voor zelfstandigen met en zonder personeel.

Ondernemerscoach Sandy van Hees en Financieel Planner Nihal Vogels slaan de handen ineen, om zelfstandigen met of zonder personeel de juiste steun in de rug te bieden.

Herken jij jezelf in de onderstaande vragen?

  • Heb jij behoefte aan een effectieve strategie?
  • Wil jij meer inzicht in jezelf, je onderneming en de markt?
  • Wil jij een basis leggen voor een financieel plan, om jouw zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken?

Dan is nu het moment om je in te schrijven voor de training op zaterdag. De dag staat in teken van strategie en financieel. Hij wordt gegeven door Sandy van Hees en Nihal Vogels. Deze twee dames zijn niet alleen een kei in hun vak, maar hebben meerdere ondernemers geholpen te excelleren, overzicht te creëren en geen geld te laten liggen! Sterker nog, jouw investering verdien je binnen de kortste tijd terug. Wil jij meer weten lees, dan vooral verder.

Wat zijn de voordelen van de training?

  • Je leert in één dag alles over hoe je een gezonde basis voor jouw onderneming wegzet;
  • Je maakt kennis met gelijkgestemden en leert van de ervaringen van collega-ondernemers;
  • De investering is zakelijk aftrekbaar en je kunt de btw verrekenen.
  • Het is ook leuk om de training als cadeau te geven aan een startende ondernemer.

Eigenlijk te veel voordelen om op te noemen!

Wat is de investering?
De prijs is € 167,- exclusief btw en inclusief een heerlijke lunch en andere versnaperingen.

Een goede financiële basis voor jou als startend ondernemer!

Als startend ondernemer (onderneming jonger dan 3 jaar) of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor!

Tijdens onze training nemen we je bij de hand en doorlopen we al die financiële zaken die geregeld moeten worden. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent!

De training vindt in de ochtend plaats. Waarbij we je concrete tips & tricks geven om de financiën van jouw onderneming een goede basis te geven.

Wat vinden anderen van Nihal?

“Nihal heeft me vanaf het begin van mijn onderneming ondersteund in het opzetten van een financieel gezonde onderneming, wat mij meteen een hoop stress en tijd bespaarde. Nihal begrijpt mijn zorgen en kan op een eenvoudige manier ingewikkelde zaken uitleggen. Ze geeft duidelijk aan wat mijn mogelijkheden zijn en adviseert daarbinnen. Vooral de menselijke, informele aanpak van Nihal zorgt ervoor dat ik graag bij haar langs ga om over mijn financiën te praten. Na een gesprek ga ik weg met een gerust hart.”

Een stabiele fundering onder jouw bedrijf

Je bent supergemotiveerd en inhoudelijk maakt niemand jou iets wijs, want jij bent een expert op jouw vakgebied. Alleen … als ondernemer heb je er een beroep bij gekregen.

Ondernemen is een vak dat je kunt leren en de praktijk is een goede, maar soms harde leerschool. Logisch dat je daar een handje hulp bij kunt gebruiken.

Deze training helpt je bij het opzetten van een goede basis. Hij bied je inzicht in jezelf als ondernemer. En brengt je helderheid over je doelen en hoe je deze kunt bereiken. Zodat jij na de training alle puntjes op de ‘i’ kunt zetten. En je een concrete strategie hebt om het meeste uit jouw Leven als Ondernemer te kunnen halen.

Wat anderen vinden van Sandy?

“Sandy kwam bij me in een proces waarin ik nog volop bezig was met de start van mijn bedrijf. Ik zat vol ideeën, maar was ook zoekende, moest nog veel vorm geven en eigen maken. Sandy luistert echt naar je, denkt mee, motiveert en inspireert. Ze laat je zien waar jouw kracht ligt zonder daarin te willen sturen. Ze hielp mij om de juiste flow te vinden, om vertrouwen in mezelf te krijgen als ondernemer en echt door te pakken. Ik ben haar enorm dankbaar hiervoor!”

Deze training is uitermate geschikt voor de ondernemer, die nog geen drie jaar onderneemt en meer resultaat wil behalen met zijn/haar onderneming.

Hij vindt plaats op zaterdag 4 juli a.s.

Het programma bestaat uit twee modules van elk een dagdeel:
09.00u – 12.30u Financiële planning;
13.15u – 16.45u Strategie.

Locatie:
Gebouw 88
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

Jouw investering bedraagt € 167,- exclusief BTW, inclusief een smakelijk lunch en versnaperingen.

Wacht niet langer en leg jouw boeking vast. Naast de fysieke training (volledig coronaproof) ontvang je: een werkboek per module, het E-book “Begin vandaag aan jouw financiële planning”, meer kennis, een groter netwerk, handvatten om jouw onderneming succesvol te maken en te houden.

© Copyright - TAART by Nihal · Alle rechten voorbehouden
x

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en artikelen. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

[mc4wp_form id="588"]
× Stel ons je vraag via Whatsapp.